Camerabewaking is een algemeen onderdeel geworden van de totaalbeveiliging rond uw woning, zaak of bedijf.
Camerabewaking
Het geeft een veilig gevoel te kunnen “zien” wat er binnen en rondom uw eigendom gebeurt. Geregistreerde beelden kunnen online bekeken worden of doorgestuurd naar uw smartphone, tablet of PC. Indien u opteert tot beeldopname via een digitale recorder behoort het weergeven van beeldhistorieken tot één van de vele mogelijkheden.
De door ALL.SYS Security beproefde Samsung-camera's hebben een grote betrouwbaarheid, zijn overal inzetbaar en geven een totaalzicht op alle ruimten. Wij bieden u de keuze uit verschilllende types waaronder vaste, bedienbare PTZ-, buis- en dome-camera's.

Bovendien kan uw camerabewaking geprogrameerd worden naar uw persoonlijke wensen.  Samen met een inbraakbeveiliging en eventuele toegangscontrolesystemen, kunnen we spreken van een “total security management”.
De plaatsing van camerabewaking geef een preventief effect en kan door zijn doeltreffendheid
(in combinatie met inbraakbeveiliging) heel wat narigheid voorkomen en het veiligheidsrisico aanzienlijk beperken. Als lid van ALIA Security worden wij ondersteund op nationaal niveau teneinde op de hoogte te blijven van de complexe wetgeving, methodieken en materialen.
Erkend installateur MBZ 20137408 - ALL.SYS Security, Heitegemstraat 17, 8340 Damme 
Tel. 050/67 80 28 - 0495/24 21 50 - BTW BE 0 871 986 646

Algemene aannemingsvoorwaarden
Wij bezorgen u tevens de nodige adviezen in verband met de vigerende wetgeving, met in het bijzonder de camerawet, en de vereisten naar de privacycommissie toe.
Marc Eeckeloo